Truckrun Hof van Twente viert eerste lustrum uitbundig

69

Op zaterdag 7 oktober trekt voor de vijfde keer een enorm lint met vrachtwagens door Diepenheim. De organisatie heeft, ondanks de aangescherpte regelgeving, er toch voor gezorgd dat ruim 80 aangemelde deelnemers weer een onvergetelijke dag gaan beleven. Om 14.00 uur zal de stoet, onder de muzikale begeleiding van “Eighty-Eight” en na het startschot van burgemeester Ellen Nauta, vanaf het Kaasplein in Markelo vertrekken voor een rit van 50 kilometer door de Hof van Twente. Daarbij zullen achtereenvolgens Goor, Delden, Bentelo, Hengevelde en Diepenheim worden bezocht, waarna vanuit Stokkum koers wordt gezet voor de feestelijke intocht rond 16.00 uur in het centrum van Markelo. Daar krijgen de deelnemers, chauffeurs en overige vrijwilligers de inmiddels befaamde “Truckershap”, waarbij de live band “Reflexxion” voor een knallende muzikale uitsmijter zal zorgen.
In 2018 nam Willian Potman het initiatief voor de Truckrun door de Hof van Twente. Bij de eerste editie reden er 50 vrachtwagens mee, maar de populariteit van dit evenement is de afgelopen jaren fors toegenomen. Dankzij diverse sponsoren kunnen ook dit jaar alle deelnemers kosteloos een prachtige dag beleven. “En bovendien krijgen de deelnemers dit jaar vanwege ons eerste lustrum ook nog eens een mooi aandenken mee naar huis”, zegt een enthousiaste Willian Potman.

Indien U dit evenement, dat volledig draait op vrijwilligers, financieel wilt ondersteunen dan kunt U een donatie overmaken op rekeningnummer NL80RABO0354773496 t.n.v. Stichting Truck Run Hof van Twente.