Trainingen Reanimatie en AED bediening Stichting Spoed

29
Bericht voor cursisten:
In het najaar van 2022 gaat stichting SPOED de de herhalings trainingen Reanimatie en AED bediening weer opstarten.
De planning wordt binnenkort gemaakt en dan ontvang je de uitnodiging hiervoor via de mail, net als de vorige keren, indien je hebt meegedaan.
Indien je GEEN trainingen meer wilt volgen vragen we je hier bij om te reageren op deze mail, halen we je uit het cursistenbestand.
Ben je voornemens om gewoon weer deel te nemen hoef je niet te reageren op deze mail en kan je de uitnodiging tzt tegemoet zien.
We hopen op een grote deelname, wij hebben er zin in om jullie allemaal weer te kunnen begroeten en de wellicht wat weggezakte Reanimatie vaardigheden bij te spijkeren.
Basis cursus Reanimatie/AED bediener
Ook staat er weer een basiscursus Reanimatie/AED bediening op het programma, heb je interesse of wil je meer info kan je mailen naar stspoedcursus@gmail.com
HartslagNu
HartslagNu heeft gedurende de corona periode de opleidingstermijn verlengt om de vrijwilligers in het systeem te behouden.
Die periode is nu tot een einde gekomen, onze vraag is om in je eigen account/profiel van HartslagNu naar de geldigheidsdatum van je certificering te kijken.
Stichting SPOED kan niet in je persoonlijke account, mochten er vragen hierover zijn kan je contact, via de site, opnemen met
HartslagNu, kom je er niet uit zijn wij uiteraard ook bereikbaar.
Bestuur
Ons bestuur is o.a. vanwege verhuizing wat ingekrompen en we zouden best enige versterking kunnen gebruiken, mocht
je hier gevoel bij hebben en wat meer info willen nodigen we je van harte uit om met één van de bestuursleden contact op te nemen. 
AED netwerk
Als Diepenheim/Markvelde hebben we ons netwerk van AED’s nog steeds goed voor elkaar, niet alleen zijn er de afgelopen tijd wat kasten vervangen maar ook de AED’s zorgvuldig onderhouden.
Een slappe winter dus weinig koude perikelen maar de zomer komt eraan en kan wellicht de warmte ons nog parten spelen.

Mocht je langs een AED kast lopen of fietsen kijk er eens in, staat de indicator nog netjes op groen en geeft de AED geen signaal af is alles in orde, mocht dit niet het geval zijn meld het alstublieft direct, 06-57573802 Rob Boode.

Stichting SPOED