Toneelgroep Markvelde speelt ‘Boris maakt een slippertje’

95

Van 2 t/m 10 februari speelt Toneelgroep Markvelde vijf keer de plattelandskomedie ‘Boris maakt een slippertje’ van auteur Gerrit Voskes.
Voor het zesde jaar op rij brengt Toneelgroep Markvelde een stuk op de planken. De groep telt een groot aantal spelers, dat telkens gegroeid is met nieuw aanstormend talent. Naast de spelers is er ook een grote groep van mensen die hand- en spandiensten verlenen, bijvoorbeeld voor de kleding, het decor en de rekwisieten. Het podium in ’t Lammershoes is fors verhoogd, zodat nu iedereen het podiumspel beter kan volgen. Het toneel leeft in Markvelde! En dat kunt u binnenkort in een van de vijf voorstellingen zelf gaan meemaken.

Boris maakt een slippertje

“Geen beter vee dan zwartbont vee” zijn de woorden van veehouder Frederik Bartels. Hij kan het weten, want hij is immers de eigenaar van Boris, de beste zwartbonte fokstier in de omtrek. Juist op de morgen als hij gehuldigd zal worden, heeft Boris de kuierlatten genomen en blijft een paar dagen spoorloos. Zelfs de regionale TV-zender schenkt er aandacht aan. Is het dochter Loes of de ambitieuze jonge wethouder Frank Hobbelaar die er meer van weet? En waarom heeft de jonge Canadese boerendochter Pamela Cook juist Markvelde uitgekozen om stage te lopen?

In ’t Lammershoes, Oude Deldensestraat 1a in Markvelde

2, 3, 9 en 10 februari om 20.00 u

4 februari om 14.00 u

Entree € 7,- inclusief koffie.

Kaarten bestellen kan bij Gerda Holterman: 0547 352592

Of via de Markvelde-app: 06 82688280