Time Out Heren 3 is kampioen!

299

Time Out Heren 3 is kampioen geworden in de 2e klasse van de volleybal competitie.
Na bijna de hele competitie op de 3e en 4e plek te hebben gestaan begonnen de Heren met een zeer sterk laatste deel van de competitie waarbij veel wedstrijden met 4-0 werden gewonnen; waaronder ook de wedstrijd tegen koploper Polstars. Dit resulteerde in het feit, dat het team in de eindfase bovenaan de ranglijst stond. Het enige team dat nog kans maakte op het kampioenschap was Havoc 1, maar dit team morste afgelopen weekend veel punten door te verliezen van BVC, zodat zonder te spelen Time Out Heren 3 het kampioenschap binnen wist halen. Volgend jaar spelen de Heren dus weer 1e klasse en naast dat het voor dit team een mooie bekroning is, is het ook voor de vereniging goed, want zo ontstaat er wat meer aansluiting bij het eerste team van Time Out.

Mooi detail is dat dit team ook in 1989 promoveerde van de 2e naar 1e klasse en daarna in 1992 naar de Promotie klasse; dat eigenlijk de huidige 3e divisie is.

Ongelofelijk dat deze fantastische kerels 30 jaar na dato dit kunststukje nog eens herhalen en dat zonder te trainen en alleen maar competitie te spelen.
Aanleiding van dit alles was natuurlijk de wedstrijd tegen Heren 1 in het teken van het 40 jarig bestaan van het stratenvolleybal en de daaraan gekoppelde actie Time Out tegen Kanker.
Heren 3 wil bij deze de sponsoren van het team bedanken, te weten: Arie’s Car Cleaning, BikeWheels, Bianco Kwaliteits stucadoor, Haanepen Vuurwerk, Ava Luchttechniek en Bouwbedrijf Beltman. Daarnaast nog extra aandacht voor Johan Stemerding, die ons met de wedstrijd tegen Heren 1 heeft gecoacht en ons daarbij in de goede richting heeft gezet. Uiteraard willen we ook Andre Dreteler niet vergeten die als oud teamgenoot helaas geen competitie kan spelen, waarom weten we allemaal.
Komend weekend moeten de Heren nog de wedstrijd tegen Havoc 1 spelen in Haaksbergen om 16.45 uur. Een beetje support is natuurlijk wel mooi dus …….. wees vooral welkom!

Daarna volgt de huldiging in de sporthal en aansluitend gaan de heren naar het bekende Irma’s om het kampioenschap te vieren.