Time Out Heren 3 blijft winnen

380

Voorafgaand aan de wedstrijd kregen de heren van Heren 3 van volleybalvereniging Time Out ’75 diverse spullen uitgereikt van de sponsoren in de sportzaal van Diepenheim. Voorzitter Louis ten Buren bedankte namens de vereniging alle sponsoren. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de gesponsorde spullen overhandigd door de aanwezige sponsoren. Arie’s CarCleaning (ACC) en BikeWheels hebben de shirtsponsoring op zich genomen. Haanepen Vuurwerk en AVA Luchttechniek stelden sporttassen beschikbaar. De handdoeken kregen de heren van Bianco Kwaliteitstucadoor en van Bouwbedrijf Beltman uit Borculo ontvingen de heren jacks die de heren gebruiken rondom wedstrijden.

Heren 3 is ontstaan uit oud-spelers van het kampioensteam dat in 1992 promoveerde naar de Promotie klasse en die in januari van dit jaar speelde tegen het huidige Heren 1, dat in het teken stond van het 40 jarig jubileum van het Stratenvolleybaltoernooi en daaraan gekoppelde actie “Time Out tegen kanker”. Vanuit deze actie is het plan ontstaan om weer te gaan volleyballen. Met versterking van enkele andere spelers mochten de Heren instromen in de 2e klasse waar ook Heren 2 van Time Out ’75 in uitkomt.
Laat Heren 2 nu net de tegenstander zijn van Heren 3 afgelopen weekend. Eigenlijk een soort van derby, maar dan binnen de vereniging. De eerste set verliep voor Heren 3 desastreus. Even totaal de kluts kwijt, geen ritme en geen goed spel verloren de Heren de set met 25-17. Tja, dan de koppen even bij elkaar en op naar de 2e set, paar bemoedigende woorden van coach Han Karsenberg. En met nog steeds geen goed spel werd deze set wel gewonnen met 11-25. Ook de 3e en 4e set gingen met duidelijke cijfers naar Heren 3. Met deze 1-3 overwinning voor Heren 3 stijgen de heren naar plek 3 op de ranglijst.
Komende vrijdag speelt Heren 3 thuis tegen Hadybo in Sporthal Stedeke. Tijdstip 20.30 uur. U bent uiteraard van harte welkom.