Tijd voor koffie!

53

Voor alle mantelzorgers in Hof van Twente

Op donderdag 10 november 2022 is het de dag van de Mantelzorger. Om dit te vieren nodigt Salut alle mantelzorgers in Hof van Twente uit voor een gezellige kop koffie met iets lekkers. Jaarlijks wordt de dag van de mantelzorger gevierd om dankbaarheid uit te spreken naar alle mensen die dag in dag uit klaar staan voor dierbaren vrienden, familie of bekenden die hun hulp hard nodig hebben. “Met deze uitnodiging willen we even een momentje van gezelligheid en ‘tijd voor jezelf’ creëren”.  Vertelt Rita Schreijer, Mantelzorgmakelaar in Hof van Twente.

Wees welkom
Er staat een drietal koffiemomenten gepland waarop mantelzorgers uit De Hof van Twente welkom zijn: woensdag 9 november in Delden bij Brasserie Hagen. Donderdag 10 november in Markelo bij Het Beaufort en op vrijdag 11 november staat de koffie met iets lekkers klaar in Goor bij de Reggehof. Koffietijd op alle drie de dagen is van 10.00 tot 12.00 uur.

Momentje voor jezelf
‘We zetten op deze manier onze mantelzorgers even in het zonnetje’, legt Rita Schreijer van Salut uit. ‘Voor mantelzorgers is tijd voor jezelf vaak schaars. Mantelzorgers zetten zichzelf vaak op een laatste plaats. Nu doen we het even andersom. We hopen dat het koffiemomentje energie geeft om door te gaan met deze belangrijke taak. Door hun verhalen te delen met elkaar merken we dat mensen herkenning en begrip krijgen voor het werk dat ze doen. Met deze koffie momenten willen onze mantelzorgers op deze manier laten weten dat Salut er ook voor hen is. We bieden ondersteuning en een helpende hand als je vragen hebt of er even niet uit komt’ aldus Rita Schreijer.

Vragen
Meer weten of vragen over mantelzorg? Neem contact op met Rita van Salut, bel 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl