Theo Gelen als zzp-er verder

184

Theo Gelen wie kent hem niet?

Jarenlang heeft hij ervaring opgedaan als stoffeerder bij verschillende bedrijven. Ooit begonnen bij “Overbeeke” in Goor die in de “projectinrichting” zat. Dat was héél veel vloerbedekking leggen bij grote winkels door het hele land. Een intensieve, leerzame tijd.
Vervolgens ging Theo een jaar lang aan het werk in een meubelfabriek om daarna in Hengelo bij “Van der Deen” aan de slag te gaan als all-round stoffeerder en meubelmaker. Stoelen repareren raamdecoratie plaatsen, trappen bekleden, (slaap)kamers stofferen etc. Maar ook het laminaat- en pvc leggen deed z’n intrede en die technieken heeft Theo letterlijk- en figuurlijk “onder de knie!”
Toen bij het zien van een vacature als stoffeerder bij “Van der Kolk” uit het naastgelegen Diepenheim twijfelde hij geen moment om te solliciteren en werd hij aangenomen. Ruim 25 jaar was hij daar in trouwe dienst en tussendoor liep hij ook nog op uitleenbasis bij “Koster” in Goor. Altijd werkend bij particulieren in een gemoedelijke sfeer. Dat is ook waar zijn grote passie ligt. “Het directe contact met de klant en in hun wensen tegemoet komen”.
Inmiddels zijn “Van der Kolk” en “Koster” vanwege hun pensioengerechtigde leeftijd gestopt met hun bedrijf en heeft Theo de knoop doorgehakt om gedeeltelijk voor zichzelf te beginnen. Sinds januari 2019 werkt hij nog voor een deel bij PVC Floors in Borne. De rest van zijn tijd stopt hij in zijn eigen onderneming.
Er is een bus en nieuw gereedschap aangeschaft. Er is een logo ontwikkeld en er zijn goede gesprekken geweest met vertegenwoordigers van groothandels in tapijt- en raamdecoratie.
Theo geniet van zijn nieuwe stap en hoopt dat “genieten” om te zetten in het wooncomfort van zijn klanten. Er gaat tenslotte niets boven “lekker wonen in je eigen huis!”

Voor meer informatie:
Theo Gelen woningstoffering
Wijnkamp 64
7471 CD Goor
0636281080
theogelenwoningstoffering@hotmail.com
www.theogelenwoningstoffering.nl