The Grand East lanceert unieke crowdfunding voor tweede album

124

The Grand East heeft hun crowdfundingsactie gelanceerd voor de financiering van hun eigen label en tweede album. Via de website van Voordekunst kan er gedoneerd worden om de Twentse band een stap verder te helpen in hun eigenzinnige carrière. De band heeft gekozen voor een crowdfunding om volledige controle over hun muziek te krijgen en samen met hun fans het tweede album te maken. De tegenprestaties voor een donatie zijn daarom uniek voor een band. Gulle gevers mogen bijvoorbeeld de albumtitel bepalen, de naam van het label dat de band gaat oprichten en kunnen inspraak krijgen op het artwork van de nieuwe LP.
Om donateurs te bedanken en alvast een sneak preview te geven van de nieuwe liedjes zal The Grand East op zondag 27 mei een optreden geven bij bierbrouwer DAVO te Deventer. Die dag zal ook ‘The Grand Yeast’, het bier dat DAVO ter ere en ondersteuning van de crowdfunding heeft gebrouwen, op de tap komen.
Kijk voor meer informatie op:  https://www.voordekunst.nl/projecten/7148-the-grand-east-1  of neem contact op met info@thegrandeast.nl