Terugblik Voorjaarsfeest Markvelde

75

Een succesvol weekend vol gezelligheid 

In buurtschap Markvelde vond in mei het Voorjaarsfeest 2023 plaats, en wat een grandioos succes was het! Het weekend werd gekenmerkt door een uitgebreid scala aan activiteiten, een sensationeel volleybaltoernooi, de kroning van Schutterskoning Erik Schutte en bovenal een ongekende dosis gezelligheid.
Het Voorjaarsfeest begon op vrijdagavond met een spetterende Pubquiz. De feesttent werd feestelijk versierd met CD’s & LP’s. De sfeer zat er meteen goed in, terwijl mensen genoten van live muziek van de Paloma’s.
Gedurende het hele weekend waren er tal van activiteiten gepland voor jong en oud. Een bruisende kermis en kinderspelen gevolgd door een heerlijke buurt BBQ!
Voor de sportliefhebbers was er een spannend volleybaltoernooi, waar teams uit verschillende dorpen streden om de felbegeerde titel. Het volleybaltoernooi bleek een hoogtepunt van het Voorjaarsfeest te zijn, waarbij sportiviteit en competitie hand in hand gingen.
Op zaterdagmiddag vond de traditionele vogelschiet wedstrijd plaats. Na het inhalen van oud schutters koning Roel Hietbrink werd de competitie geopend voor de felbegeerde prijs van 2023. Uiteindelijk is Erik Schutte er met de winst vandoor gegaan. Met een perfect schot wist hij de vogel van de schietmast te schieten en zo de hoogste eer te behalen. De menigte juichte hem toe en feliciteerde hem met zijn prestatie.
Het succes van het Voorjaarsfeest van Markvelde 2023 kan worden toegeschreven aan de inzet en betrokkenheid van de gemeenschap. Het evenement bracht mensen van verschillende achtergronden en leeftijden samen en creëerde een gevoel van saamhorigheid en trots. De werkgroep verdient lof voor hun uitstekende planning en het zorgvuldig selecteren van activiteiten die voor iedereen aantrekkelijk waren.
Met het succes van het Voorjaarsfeest 2023 achter de rug, kijkt men al weer uit naar volgend jaar. Het Voorjaarsfeest van Markvelde zal zonder twijfel nog vele jaren een hoogtepunt blijven op de kalender van de regio!