Terugblik Nieuwjaarsreceptie in de Pol

52

Nieuwjaarsreceptie 2023 in Herberg de Pol, gezellig druk

Op zaterdagmiddag 7 januari was er de traditionele nieuwsjaarreceptie in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Alhoewel, traditioneel….. De laatste jaren is de receptie er niet geweest om de bekende besmettelijke redenen. Maar nu wel weer en bijna 100 personen wisten de weg naar de receptie te vinden.

De receptie is een idee dat direct bij de oplevering van Herberg de Pol is ontstaan. Omdat er geen zelfstandige gemeente Diepenheim meer was, was er ook geen gezamenlijke nieuwjaarsreceptie meer. Toch jammer, want het was een mooie gelegenheid om elkaar weer te spreken en al het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Veel verenigingen en clubs in Diepenheim houden hun eigen receptie. Waarom niet allemaal samen? Een prima idee, waaraan de Pol invulling gegeven heeft.

Vaste gasten en medeorganisatoren zijn o.a. de gebruikers en natuurlijk ook de vrijwilligers en medewerkers van  de Pol. Nieuw dit jaar was dat ook De Stadsraad Diepenheim mee organiseerde. Namens de Stadsraad sprak Ton Floor de aanwezigen toe. De jaarlijkse extra activiteit ter opluistering, werd georganiseerd door Old Deep’n. Zij hadden een moeilijke quiz in elkaar gezet waarbij de winnaars naar huis gingen met een interessant boek over Diepenheim.

Volgend jaar is er weer een nieuwjaarsreceptie en wel op zaterdag 6 januari van 16.00-18.00 uur (datum en tijd nog onder voorbehoud). Nieuwe verenigingen en clubs die willen aansluiten zijn welkom maar zeker ook individuele Diepenheimers.  Meer informatie hierover kan verkregen worden via de beheerder van de Pol.  Hou de agenda’s en natuurlijk ook Deeps Nieuws, in de gaten.