Team Mathijs – Opgeven is geen optie

281

Op 5 april jl. is onze goede vriend Mathijs Sipma overleden, hij was nog maar 50 jaar.
Hij had een erg zeldzame vorm van kanker, die helaas niet te genezen bleek.

Om toch nog iets positiefs uit dit verschrikkelijke gebeuren te halen hebben wij, Marc Dijkerman, Arjan Meutstege, Erik Groot Hulze en Joke van Egteren-van Coeverden bedacht dat wij in 2023 (op donderdag 1 juni) mee willen doen aan de Alpe d’ Huzes, de inmiddels beroemde tocht om geld in te zamelen voor het kankeronderzoek van KWF.

Arjan en Marc gaan fietsen, Erik en Joke gaan wandelen en we zijn allemaal al voorzichtig wat in training gegaan. Ons doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen en daarvoor komen we op een later moment bij u terug. Mocht u nu al wat meer informatie willen dan is dat natuurlijk mogelijk.

We hebben inmiddels een FB-pagina: team Mathijs, waar info op te vinden is, of je kunt ons mailen: v.egteren@gmail.com of gewoon aanspreken. Ook voor tips en tops staan wij zeker open. En op www.opgevenisgeenoptie.nl is ook veel info te vinden.

Busreis
Het is de bedoeling dat een aantal Diepenheimers in 2023 de Alpe d’ Huzes gaat beklimmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek van het KWF.

Nu lijkt het Henk en Hanke Hilferink, mooi om daar ook naar toe te gaan om de mensen te ondersteunen en ook zelf te ervaren.

Het idee is om dat met een georganiseerde busreis te gaan doen met meer Diepenheimers (en ook niet-Diepenheimers natuurlijk) die graag mee willen.

De bedoeling is dan om voor 4 dagen naar Frankrijk af te reizen, dinsdag vertrek, woensdag en donderdag daar verblijven en vrijdag weer naar Diepenheim.

Zijn er nu meer mensen die dat ook wat lijkt om mee te gaan, of wil je helpen met de organisatie, neem dan contact op met Henk Hilferink: henk.hilferink2@gmail.com of met Joke van Egteren: v.egteren@gmail.com