Team Diepenheim behaalt mooie 2e plaats bij Hofquiz

142

Op vrijdag 2 februari heeft Team Diepenheim een mooie 2e plaats gehaald bij de jaarlijkse Hofquiz in het Beaufort te Markelo.
Met 62 punten kwam het net 1 puntje tekort voor de zege, die dit jaar naar Hengevelde ging. Het lag dicht bij elkaar, want gastheer Markelo werd 3e met 59 punten,  Bentelo werd 4e met 57 punten en Goor 5e met 53 punten. Delden was helaas niet van de partij.

Het Diepenheimse team deed al voor de 11e keer mee en was al 3x succesvol met een eerste plaats. Het zag er dit jaar halverwege somber uit, want de achterstand op de uiteindelijke winnaar bedroeg toen maar liefst 9 punten. Maar dankzij de joker in de ronde over Flora en Fauna en 7 punten in de ronde over Jeugdfoto’s van BN-ers zorgden via een fikse eindspurt voor de bijna eerste plaats.

Teamcaptain Henny Tellmann is trots op haar teamgenoten Harrie Alberts, Heleen Glas en Wilfred Luitse. “We hebben al jaren een vast team, waarbij Rob Rohaan dit jaar afwezig was wegens andere verplichtingen. Maar een ieder heeft zijn eigen  inbreng, een mooie mix van kwaliteiten, waarmee we hopelijk nog jarenlang mee kunnen doen. Dank aan onze teamleden die zich al jaren inzetten!”