Succesvolle Pitch en Putt wedstrijd ondernemers Hof van Twente

130

De Lions club Goor – Markelo – Diepenheim heeft op donderdag 6 september jl. in Diepenheim haar achtste benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor ondernemers uit de Hof van Twente.
De organisatie van dit toernooi is evenals voorgaande keren tot stand gekomen dankzij goede samenwerking tussen de ondernemersverenigingen in Hof van Twente en Harrie Jansen van de Pitch & Putt golfbaan in het buitengebied van Diepenheim.

Er werd aan het toernooi deelgenomen door 66 personen verdeeld over het maximaal toegestane aantal van 18 flights. Deze werden gevormd door bedrijven uit Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo.
Ook dit achtste toernooi werd dankzij het prachtige weer bij de start en ondanks een beetje regen aan het einde van de middag voor de deelnemers een mooie belevenis met een uiterst gezellig samenzijn tot slot.
Gezien de slechts minieme verschillen aan het einde was het een uitermate spannende wedstrijd. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van De Keujer Makelaars uit Markelo, die vorig jaar als goede tweede was geëindigd.
Het team van Plus Blankhorst uit Markelo behaalde deze keer een uitstekende tweede plaats. De derde plek moest vanwege een gelijke score worden gedeeld door Mercom BV uit Goor en H&A Regiobank uit Markelo.
De netto opbrengst van dit toernooi zal door de Lions worden besteed aan een aantal goede doelen, waaronder voor dit jaar de jeugdactiviteiten, die worden georganiseerd door de Lions club.