Striptekenen in Goor

93

Droom jij ervan om je eigen held te zijn in jezelf getekende stripverhaal en lijkt het jou nou leuk om een stripverhaal te tekenen? Kom dan bij Home of Talents voor een toffe cursus striptekenen gegeven door een echtestriptekenaar, Vick Henriquez.

In een stripverhaal vertel je een verhaal met voornamelijk plaatjes. Plaatjes zijn meestal makkelijker te begrijpen dan een stuk tekst. Kijk maar buiten bij verkeersborden of de tekeningen die op een vliegveld als wegwijzers worden gebruikt. Strips worden ook vaak gebruikt in het taalonderwijs om kinderen te helpen het verhaal te begrijpen.

Samen met Vick Henriquez leer je in 5 keer alles over het striptekenen. Aan het eind van de cursus heb je zelf je eigen strip gemaakt. Voor deze cursus heb je je zelf geen materialen nodig, want alles ligt al klaar bij Home of Talents.


Informatie
Ben jij enthousiast? Meld je dan aan! Datum start cursus: donderdag 24 november 2022, tijd: 16:00 tot 17:30, locatie: de Reggehof in Goor. Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl