Streetdance voorstelling van Home of Talents

19

Op zondag 9 juni 2024 geven de Streetdance groepen van Home of Talents een voorstelling in de Theaterzaal van De Reggehof in Goor.

In deze matineevoorstelling die om 15:00 uur begint, laten alle streetdancers en een groep Moderne Dans van Home of Talents in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar hun nieuwe choreo’s zien. Velen hebben het podium al vaker betreden, voor een aantal wordt het hun debuut op dit podium.

De vrijdagse leerlingen krijgen de choreo’s aangeleerd van onze vaste Streetdance docent Roxaine Wessels. De dinsdagse leerlingen leren onder even bezielende leiding van tijdelijke docenten ook prachtige choreo’s aan. Sophie van Pelt en Lotte Leppers geven tot aan de zomervakantie les aan deze enthousiaste leerlingen. Beide docenten komen voort uit het wedstrijdteam Iron van dansstudio X-Dance uit Hengelo. Vorig jaar eindigde Iron (met Sophie) als 2e bij Holland’s got Talent. Hoe fantastisch dat deze docenten de leerlingen van Home of Talents lesgeven. Na de zomervakantie neemt Roxaine Wessels het dansstokje van hen over.

Tussen de tweejaarlijkse ‘grote’ dansvoorstellingen in, biedt deze kleinere voorstelling familie en vrienden toch de mogelijkheid om de nieuwste skills van de leerlingen te komen bewonderen! De voorstelling is dan ook zeker een aanrader om te bezoeken als ouder, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of als je zelf op het punt staat om danslessen te nemen. Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om te genieten van onze danstalenten.

Ticketprijs < 12 jaar € 0,00. 12 jaar en ouder € 7,50. Beide zijn verkrijgbaar via de site van De Reggehof.

 Informatie

Matineevoorstelling, Streetdance/ Modern, 9 juni 2024, aanvang 15:00 uur

Locatie: De Reggehof in Goor

 Kijk voor meer informatie op: www.homeoftalents.nl