Stratenvolleybaltoernooi Time Out weer groot succes

150

Nadat Corona twee keer de oorzaak was van het niet doorgaan van het jaarlijkse Stratenvolleybaltoernooi, kon vorige week de 43e editie wel plaats vinden.
Wel 47 seniorenteams en 16 jeugdteams uit de diverse straten en buurten deden mee.
Als bekend, was er een toernooi voor senioren, jeugd groep 6 t/m 8 en jeugd 12 t/m 15 jaar.
Afgelopen week speelden de senioren in meerdere poules en plaatsen zich daardoor in de A, B of C klasse. De jeugd speelde afgelopen een halve competitie.
De nummers 2 en 3 in de poules speelden op de vrijdagavond voor een plaats in de halve finales. De nummers 1 speelden op zaterdagochtend voor een plaats in de halve finale.

Op Zaterdagmiddag werden de finales in de B – en C klasse gespeeld.
De kampioen in de C klasse werd Haaksbergerstraat 2 In de B klasse werd team Peckedammerstraat kampioen.

Om 13.00 uur waren de finales voor de Jeugd groep 6 t/m 8 en Jeugd 12 t/m 15 jaar.
Bij de Jeugd groep 6 t/m 8 werd het team plan Noord 1 de winnaar.
Bij de Jeugd 12 t/m 15 jaar werden de Weidegangers kampioen.

De hoofdfinale in de A klasse ging tussen Kerkegaarden 1 en Elferink 1.
Het team Kerkegaarden 1 won de wedstrijd met 2-0.

Om 16.00 uur werd als afsluiting van de Stratenvolleybalweek de competitiewedstrijd
Time Out ‘75 H1 – Vips Bardot H1 gespeeld. Deze wedstrijd werd, met een volle tribune en in een geweldige sfeer, door Time Out ’75 gewonnen met 3-1.

Het was een mooie volleybalweek met spannende wedstrijden en veel toeschouwers.
Er heerste alom een goede en zeer gezellige sfeer, zowel in de zaal als bijpraten in de kantine.
Met dank aan de organisatie, gaan we op naar Stratenvolleybaltoernooi 2024.