Stratenvolleybaltoernooi 2022

182

De Stratenvolleybal Commissie is gestart met de voorbereiding van het stratenvolleybaltoernooi 2022 in Diepenheim! Er wordt vooralsnog vanuit gegaan dat het toernooi als vanouds kan worden georganiseerd.
Mocht dit veranderen dan wordt er een update gegeven.
Het stratenvolleybaltoernooi 2022 is van 10 t/m 15 januari. Jullie kunnen je opgeven tot 12 november 2021 bij de contactpersoon van jullie straat. Wie de contactpersonen zijn staat op de posters bij de Spar, in de kantine van de voetbalvereniging, cafetaria Uit de Kunst en de sportzaal. En ook op facebookpagina Stratenvolleybal Diepenheim.
Het stratenvolleybal is een mooi toernooi, dat ieder jaar door de Diepenheimers wordt omarmd. Tot nu toe zag men ieder jaar de opgaves stijgen, hopelijk kan er in 2022 wederom de grens van het aantal deelnemers van de vorige keer doorbroken worden. Een kleine daling van deelnemers is te zien in de categorie Voortgezet Onderwijs. Toch lukt het ieder jaar (en hopelijk ook in 2022) om ook voor deze categorie een toernooi te organiseren. Het stratenvolleybaltoernooi wordt georganiseerd onder de op dat moment geldende Corona-maatregelen.
Dit kan betekenen dat je je QR-code moet laten zien bij binnenkomst.

Het stratenvolleybaltoernooi, een toernooi voor en door Diepenheim!
De Commissie ziet jullie allemaal graag terug in de zaal. Tot in januari!