Stratenvolleybal 2e week januari 2019

205

Na een succesvolle 40e editie van het stratenvolleybal in Diepenheim, kijken we inmiddels uit naar de 41e editie. Afgelopen jaar bleek wederom hoe het stratenvolleybal leeft in Diepenheim. De speciale acties in het kader van het 40-jarige bestaan zijn opgebloeid tot een succes! Hier kijken wij met een trots gevoel op terug.
Het stratenvolleybaltoernooi is een toernooi voor jong en oud, volleyballer of niet volleyballer en kenmerkt zich door een combinatie van sportiviteit en gezelligheid! Het toernooi van 2019 wordt georganiseerd in de week van maandag 7 januari tot en met zaterdag 12 januari.
Van maandag tot en met donderdag worden de poulewedstrijden gespeeld. Op vrijdag speelt de jeugd mogelijk de kruis-, dan wel halve finales. De vrijdag staat voor de senioren in het teken van de strijd om een plekje in de kruisfinales. Zaterdag is de finaledag! Zowel voor de senioren als de jeugd.
De contactpersonen van de straten zijn inmiddels ingelicht. Je kunt je bij de contactpersoon uit jullie straat of buurt opgeven tot 9 november.
Wij hopen wederom op vele opgaven, zodat we er samen een mooie 41e editie van kunnen maken!