Straatmakers

39

Het nieuwe project ‘Straatmakers’ van Salut staat in het teken van street art. Jonge makers tot en met 27 jaar krijgen de kans om hun artistieke talenten te laten zien.

Nahdie ter Haar, jongerencoach bij Salut vult aan: “Murals zijn hip and happening, het is tijd om betekenisvolle straatkunst naar de Hof te brengen.” Het idee ontstond doordat verschillende steden inmiddels rijkelijk voorzien zijn van straatkunst. Nahdie ter Haar: “In Leiden heb je bijvoorbeeld 103 muurgedichten door de stad, die uiteindelijk weer een wandelroute vormt. In Deventer zijn inmiddels ook al tientallen murals te vinden en ze zijn prachtig!”

Het is niet noodzakelijk om artistiek te zijn, mocht je een idee hebben voor een muur in je wijk of op een andere plek in Hof van Twente, dan kun je met Straatmakers ook projectmatig aan de slag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nahdie via 06-51898224 of nahdie@salut-welzijn.nl. Straatmakers is een talentontwikkelingsproject voor jongeren uit Hof van Twente tot en met 27 jaar die gemotiveerd zijn om hun creatieve en/of artistieke vaardigheden te ontwikkelen.