Stok ICT in Diepenheim

117

Sinds november 2021 heeft Stok ICT zich gevestigd aan de Watermolenweg 4 in Diepenheim. In 2018 is Stok ICT opgericht door Wouter Keuper, toen nog vanuit zijn slaapkamer. De afgelopen drie jaar was er een kantoorruimte in Stokkum, maar langzamerhand zijn we die ruimte ontgroeid.
Helemaal nieuw ben ik gelukkig niet in Diepenheim, ik heb er een tijdje gewoond en vanaf het begin zakelijke en particuliere klanten mogen begeleiden in hun vraagstukken en aanschaf van onder andere computers, netwerken en beveiligingscamera’s. Stok ICT is er echt voor iedereen, van een kleine vraag over een laptop of een printer, tot het meedenken in grotere installaties.
De afgelopen weken hebben al veel mensen een kijkje genomen, zowel van binnen als van buiten. Graag hadden wij een opening georganiseerd maar met de huidige geldende maatregelen behoort dit helaas niet tot de opties. Wel willen wij nog een feestelijke invulling geven aan de verhuizing en opening.
Het pand heeft een behoorlijke metamorfose doorgemaakt van voorheen meubelstoffeerderij Daalwijk tot kantoorpand. Mocht u nieuwsgierig zijn naar het pand of eens kennis willen maken bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar!

Bedankt voor het warme welkom in Diepenheim en hopelijk tot ziens!

Wouter Keuper

Stok ICT