Stichting Spoed Diepenheim/Markvelde

57

In Markvelde zijn de herhalingscursussen reanimatie en AED-bediening 2019 op 28 en 29 januari gestart. In Diepenheim zullen op diverse data in de 1e twee weken van februari en de 1e week van maart in het pand van Janna de cursussen starten. Naast het reguliere oefenen zullen Rob en Hélène Boode ook dit jaar weer een lesprogramma opzetten met vele praktische tips.
Als u per mail geen oproep van ons hebt gehad kunt u zich uiteraard altijd nog aanmelden. Dit kan op het e-mail adres: stspoedcursus@gmail.com
In de week van Valentijnsdag (11 t/m 16 februari) zijn er 2 acties waarbij u de mogelijkheid krijgt om te doneren aan Stichting Spoed. Bij slagerij Kastelein kunt u een HARTIG HARTJE kopen. Van elk verkocht HARTIG HARTJE gaat een deel naar Stichting Spoed. Bij de Spar kunt u gedurende deze week uw statiegeldbon in een bus kunnen doen waarvan een deel van dit bedrag ook geschonken wordt aan Stichting Spoed. Mede door deze bijdragen én overige giften kunnen we de cursussen, onderhoud en aanschaf van de AED’s bekostigen.
Wilt u zich aanmelden als donateur of wilt u informatie, mail dan naar st.spoed@gmail.com en u hoort van ons!