Stichting Spoed

16

Er staan weer wat mooie evenementen op de agenda zoals de Zandsculpturen, Heerlijcke Markt, Kastelenloop, Heimland etc. Dit zijn evenementen in Diepenheim/Markvelde waar veel publiek op afkomt. Veel publiek vraagt de juiste hulpverlening wanneer zich bepaalde calamiteiten voordoen. Daar horen voldoende getrainde burgerhulpverleners bij die kunnen worden opgeroepen met gebruikmaking van de publieke AED’s.
Stichting Spoed draagt bij aan “Hartveilig Diepenheim/Markvelde”. De AED’s zijn onderhouden en de voorjaarstraining burgerhulpverlening heeft recent plaatsgevonden. Vorig jaar is de dekking van het buitengebied versterkt door de plaatsing van een AED op ’t Schoman. Een grote groep bewoners van ’t Schoman heeft de scholing door Stichting Spoed gevolgd.
Het onderhouden, plaatsen van AED’s en het blijven werven en trainen van burgerhulpverleners kan alleen als dit gedragen wordt door de bewoners en ondernemers van Diepenheim/Markvelde.
Dank aan slagerij Kastelein voor hun Valentijnsactie “HARTIGE HARTJES”.
Van elk verkocht HARTIG HARTJE is een deel van de opbrengst gedoneerd aan Stichting Spoed.
In het najaar 2024 start wederom de nieuwe training. Ben je al bekend bij Stichting Spoed, dan ontvang je een bericht via de mail.
Wil jij ook getraind worden? Stuur een bericht aan: st.spoedcursus@gmail.com
Heeft u een vraag of suggestie? Neem contact met ons op: st.spoed@gmail.com