Stichting Kerstkind Lichtroute verrast Schutterij en Diaconie Johanneskerk

100

Stichting Kerstkind Lichtroute (KKLR)

Op Maandagavond 1 mei was het bestuur van Stichting Kerstkind Lichtroute Diepenheim op bezoek tijdens de vergadering van de Diepenheimse Schutterij. Gerrit Bonke en Yvonne Kalter-Ten Tije hebben een bedrag van € 600,00 kunnen overhandigen. In dit jubileum jaar kan de Schutterij extra leuke initiatieven nemen voor de Diepenheimse jeugd. Deze bijdrage kan hen daarbij vast een handje helpen.

Zaterdagmorgen 6 mei mochten Gerrit en Yvonne ook een cheque van € 400,00 overhandigen aan de Diaconie van de Johanneskerk Diepenheim. Dit bedrag zal gebruikt worden voor jeugdprojecten van de diaconie, om jongeren weer te enthousiasmeren voor onze prachtige Johanneskerk en al het mooie werk dat zij verrichten in onze gemeenschap.


Stichting KKLR heeft hierbij aan haar verplichtingen voldaan, om het laatste restante plus saldo terecht te laten komen bij op jongeren gerichte projecten. Het bestuur van KKLR wensen beide organisaties alle goeds toe en hopen dat ze nog lang mogen voortbestaan zodat zij hun goede werk kunnen blijven voortzetten in ons Deep’n.  Onmisbaar zijn de vrijwilligers die bergen werk verzetten en die de saamhorigheid binnen onze gemeenschap versterken.

Rest Gerrit en Yvonne nog om iedereen in Diepenheim en omgeving uit de grond van hun hart te bedanken voor alles wat  er in welke vorm dan ook is bijgedragen om Kerstkind Lichtroute Diepenheim tot een succes te maken! Zij hebben er van genoten en hopelijk iedereen die de routes in de voorbije jaren heeft gelopen.

Een warme groet namens, Gerrit en Yvonne
voormalig bestuur Stichting Kerstkind Lichtroute Diepenheim