Stichting Kerstkind Lichtroute doet 2 gulle giften!

96

Vrijdagavond 9 april heeft het bestuur van Kerstkind Lichtroute Diepenheim een bezoek gebracht aan het bestuur van Why Don’t Cha. Gerrit Bonke en Yvonne Kalter-Ten Tije hebben een bedrag van € 2.500,00 kunnen overhandigen aan voorzitter Loes Van Egteren.

Leuke initiatieven voor de Diepenheimse jeugd zullen worden georganiseerd en deze bijdrage kan hen daarbij vast een handje helpen.

Maandagavond 9 mei mochten Gerrit & Yvonne op bezoek bij de vergadering van Jeugd en jongerenwerk Nooitgedacht. Ook dat bestuur konden verblijd worden met € 2.500,00 als steun voor hun goede inzet voor de jeugd. Blij verrast was voorzitter Maurice Deunk die de cheque in ontvangst nam.

Stichting KKLR heeft hierbij aan haar verplichtingen voldaan, om het plussaldo terecht te laten komen bij 100% op jongeren gerichte instanties. Het bestuur van KKLR wenst beide organisaties alle goeds toe en hoopt dat ze nog lang mogen voortbestaan, zodat zij hun goede werk kunnen blijven voortzetten in ons Deep’n.

Onmisbaar zijn de vrijwilligers die bergen werk verzetten en die de saamhorigheid binnen onze gemeenschap versterken. Hopelijk dat zij, na de pandemie, niet wegblijven maar zich blijven inzetten voor elkaar en voor Deep’n.

Rest Gerrit en Yvonne nog om jullie allen uit de grond van hun hart te bedanken voor alles wat jullie in welke vorm dan ook hebben bijgedragen om Kerstkind Lichtroute Diepenheim tot een succes te maken! Zij hebben er van genoten en hopelijk jullie ook.
Een warme groet namens, Gerrit & Yvonne