Stichting Herdenkingen Diepenheim vraagt uw aandacht voor Clubkas Rabobank

50

Heeft u een rekening bij Rabobank Centraal Twente? Geef dan uw stem aan Stichting Herdenkingen en Manifestaties Diepenheim in de periode van dinsdag 19 maart t/m zondag 7 april. De Rabobank biedt verenigingen en stichtingen de mogelijkheid sponsoring uit de Rabo Clubkas Campagne te verkrijgen.

De Stichting is opgericht in 1995, toen voor het herdenken en vieren van 50 jaar bevrijding. We organiseerden een grote reünie van oud-strijders uit Canada, maar ook de allereerste Bevrijdingsloop naar Wageningen, waar we iedere 5 jaar weer aan meedoen, zo ook weer in 2020. De Stichting was ook actief betrokken bij Deep’n Bliv Deep’n, Diepenheim 900 Jaar, Openluchtspel Froukje van Werdum en de 1e Kids Survivalrun.

Sinds 2016 hebben we de organisatie van de Kidsrun en Kastelenloop onder onze hoede genomen. En hebben we de Verkeersregelaars onder deze Stichting gebracht. Zonder de Verkeersregelaars zouden activiteiten in de buitenlucht niet meer door kunnen gaan.

Het bestedingsdoel van een eventuele bijdrage zal worden gebruikt voor de Verkeersregelaars, die hun mobiele apparatuur en kleding op orde moeten houden. Maar ook voor de Kidsrun/Kastelenloop op 6 en 7 april en de Bevrijdingsloop in 2020.
De klanten van de Rabobank ontvangen binnenkort een unieke code waarmee ze kunnen stemmen op een vereniging of stichting die in hun ogen een mooi doel voor ogen hebben. Maximaal mag u twee stemmen per organisatie geven.

Het Bestuur van Stichting Herdenkingen en Manifestaties in de personen van Jan Boink, Frits de Wilde en Rob Rohaan wil u alvast bij voorbaat hartelijk danken voor uw stem!