Stichting Franje Hof van Twente voert actie via Samen voor de buurt

45

Stichting Franje Hof van Twente voert actie via Samen voor de buurt

‘Franje kookt over’ is voor alle ouderen uit Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid en een lekkere maaltijd. LOFwonen is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project van Stichting Franje Hof van Twente. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Hof van Twente.

Annet van Ommen van LOFwonen vertelt:
“Het initiatief ‘Franje kookt over’ is opgezet om ontmoeting en verbondenheid te bevorderen en zo eenzaamheid tegen te gaan. Helaas is eenzaamheid onder ouderen een groot probleem. In heel Nederland, en dus ook in de Hof van Twente. Even een praatje maken, een leuke activiteit doen of gezellig wat eten zat er voor veel ouderen de afgelopen tijd niet in door de coronacrisis. Er kan nu gelukkig weer wat meer. Wij dragen dit initiatief daarom een warm hart toe. U ook?”

Donaties zijn meer dan welkom.
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook ‘Franje kookt over’ kan uw hulp heel goed gebruiken. Gasten betalen zelf slechts € 10 voor het diner, want er mag geen financiële drempel zijn voor ouderen met een smalle beurs. Daarom zijn donaties uit de Hof van Twente meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Hof van Twente maken we samen. Doneer via: www.samenvoordebuurt.nl/franjekooktover

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Meer over Samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor de Hof van Twente.