Steun Annie op weg naar Alpe d’HuZes 

355

Opgeven is geen optie!

Op 7 juni a.s. ga ik, Annie Endeman, lopend de Alpe d’Huez bedwingen in de strijd tegen kanker. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes met de familie Pierik-Niehoes. Met maar liefst drie teams beklimmen we de befaamde Alpenreus. Allemaal met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Mijn zus Hermien is getrouwd met Harrie Pierik. Harrie heeft een grote familie, maar helaas zijn er al veel overleden aan deze ziekte. We gaan samen de berg beklimmen, fietsend of lopend.

Ik zelf werk bij de radiotherapiegroep afdeling Deventer. Daar behandel ik dagelijks mensen met deze vervelende ziekte. Ik zie hun angst, verdriet en hoop om beter te worden. Voor al deze mensen ga ik de berg op. Om geld in te zamelen voor nog meer onderzoek en om deze ziekte voor eens en voor altijd te overwinnen. Daarom wil ik graag een beroep doen op mijn mede-Diepenheimers: helpt u mij een mooi bedrag op te halen?

U kunt mij steunen via de volgende link  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/annieendemanschreijer 
Alle bijdragen zijn welkom. Uiteraard kunt u mij ook rechtstreeks benaderen voor een donatie. Anoniem doneren kan natuurlijk ook.

Op 4 maart a.s. tijdens de wandeldag van Tempo DMG  verkoop ik bij Camping de Mölnhöfte  cake en kruidkoeken. Zin in een lekkere koek of cake voor het hele gezin, loop even binnen en steun daarmee dit Goede Doel!

Daarnaast organiseren we met team Pierik-Niehoes ook allerlei acties om geld op te halen.
Op zondag 18 maart bent u van harte welkom om met ons mee te gaan ‘stappen en happen’.
We hebben op 14 april een grote actiedag gepland. Lees meer hierover op www.pierikniehoes.nl
Ook kunt u hier volgen hoe het ons vergaat op weg naar Alpe d’HuZes.
Alvast mijn hartelijk dank voor uw steun!
Met vriendelijke groet,
Annie Endeman.
De Kerkegaarden 41.
Diepenheim.