Startzondag 1 oktober

88

Startzondag Kindernevendienst Johanneskerk

Beste jongens en meisjes van Diepenheim!

Op Startzondag 1 oktober organiseert de leiding van de Kindernevendienst iets leuks voor jullie!!! Alle kinderen van de Basisschool zijn van harte uitgenodigd op deze dag, vanaf 10.00 uur in de Jeugdsoos.

We hebben heel veel leuke activiteiten voor jullie in petto. Willen jullie weten welke? Kijk dan in de komende Kontakt! Die ligt begin september in de brievenbus.

Jullie moeten je vooraf aanmelden voor Startzondag, dat kan via www.pkn-diepenheim.nl of op de Fancy Fair in de Manege op 26 augustus.
Jullie mogen dan ook je kleurplaat inleveren. Iedereen die een kleurplaat inlevert, mag een keer grabbelen!! En er zijn leuke prijzen te winnen, de prijsuitreiking is op Startzondag.

Helpen met Startzondag

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? En heb je zin om je handen uit de mouwen te steken op of rond zondag 1 oktober? Dan ben je van harte welkom om te helpen!! Onder voorbehoud dat zich voldoende kinderen aanmelden. Om je aan te melden als vrijwillig(st)er en voor meer informatie mag je een e-mail sturen naar emnijenhuis@outlook.com