Start Kaartverkoop Heimland 4 juli

75

Op donderdag 4 juli start de verkoop van kaarten voor de betaalde voorstellingen tijdens Heimland (26, 27 en 28 juli). Het aanbod vind je op heimland.nl. Er zijn onder andere optredens van het Project Wildeman en Ekaterina Levental; Jongerentheatergroep KRANG speelt voorstellingen en het koor Consensus Vocalis zingt. Daarnaast zijn er ook vrij toegankelijke kunstwerken en installaties te bezoeken.
Op de website heimland.nl staat het hele programma weergegeven inclusief speeldata en tijden. De voorpret kan beginnen! Heb jij je lijstje klaar, koop dan je kaarten gemakkelijk via de knop ‘bestel kaarten’ onder kaartverkoop.
Al eerder verzekerd zijn van kaarten? Word dan vriend van Heimland. Naast dat je als vriend aanwezig bent bij de opening van Heimland en dus gegarandeerd deel kan nemen aan de uitvoering naar keuze: Onderwater Producties, Krang of Kalterflug, krijg je tijdens de kaartverkoop ook voorrang bij het boeken van één van de tientallen uitvoeringen. Stuur jouw keuze voor één van de shows naar info@heimland.nl of registreer je als vriend via www.voordekunst.nl.

Voor meer info zie ook de Evenmentenagenda onder Deeps Nieuws.