Start Jongerenraad Hof van Twente

185

De jeugd heeft de toekomst, vooral als er ook een raad voor is

Een kleine club jongeren is opgestaan in de gemeente Hof van Twente om de jeugd uit de hele hof te vertegenwoordigen. Volgens de leden wordt er nog te weinig geluisterd naar de jongeren, hieruit is de jongerenraad ontstaan.
Sinds de diverse kernen zijn opgegaan in één gemeente, is er nog geen speciale raad opgestaan voor de jongeren. Dit is echter jammer, aangezien de jongerenraad graag ziet dat de dingen waar jongeren tegenaan lopen ook worden meegenomen bij de beslissingen. Zodat zij ook een toekomst zien in de gemeente.
Initiatiefnemers zijn Mathijs Gelen (25) en Merel Lugtmeier (21). Na een wandeling vol ideeën was het besloten: wij gaan dit gewoon doen! Ondertussen zijn ook Jesse Vehof (19) en Riko Groot Hulze (22) aangesloten. De jongerenraad is nog druk opzoek naar jongeren die willen helpen en vooral meedenken.
Op dit moment is de raad nog op zoek naar jongeren die mee willen denken over het totale plaatje. Je hoeft echt niet veel te kunnen of te weten, zolang je maar enthousiast bent.
Aanmelden kan via Instagram en Facebook @jongerenraadhvt, of stuur een mailtje naar jongerenraadhvt@gmail.com