SPULLEKÛSDAG in Diepenheim

394

Er zijn genoeg leuke spulletjes met een verhaal maar soms zijn deze spullen overbodig en wil je er afstand van doen. Schenken aan een goed doel – weg geven – naar de kringloop brengen, het is een mogelijkheid.. maar:
Je kunt ook je spullen ook tegen een leuke prijs doorverkopen – en wel tijdens de SPULLEKÛS dag! Kom je shoppen? Wandel – pak de fiets of rijd door de straten van Diepenheim en snuffel naar mooie spullen..

Tijdens deze dag toveren inwoners van Diepenheim – hun garage – carport of tuin om in een tijdelijke winkel met spullen die ze zelf verkopen.

In 2019 is dit de dag waarin de spullen verkocht gaan worden: Zaterdag 13 april 2019

Wil je hier aan meedoen? Geef je zo snel mogelijk op!

Stuur een mailtje naar: spullekus@hotmail.com – je ontvangt dan z.s.m. een inschrijfformulier en de voorwaarden.

Kom je shoppen tijdens SPULLEKÛS dag?

Zorg dan dat je vanaf 28 maart een plattegrond met route/adressenlijst ophaalt – op donderdag – vrijdag of zaterdag – tussen 11 en 17 uur -aan de Raadhuisstraat 4 – zodat je geen enkel adres hoeft te missen!

Inschrijven kan door het inschrijfformulier per mail terug te sturen naar: spullekus@hotmail.com

Of inschrijven op donderdag – vrijdag of zaterdag tussen 11 en 17.00 uur aan de Raadhuisstraat 4 in Diepenheim. En 10 euro inschrijfgeld per deelnemer te betalen.
Dit kan contant aan de Raadhuisstraat 4 op bovenstaande dagen/tijden of via betalings- systeem Tikkie.

De organisatie van SPULLEKÛS dag bestaat uit een paar enthousiaste vrijwilligers namelijk – de dames Oonk.

Heb je een vraag of een idee dan kun je ons contacten via: spullekus@hotmail.com of via de Facebookpagina van SPULLEKÛS dag.