SprokZ in Plumershuuske

257

Na een aantal weken flink te hebben geklust is SprokZ open gegaan.

SprokZ is gevestigd in het Plumershuuske. Marian Zwiers heeft als meisjesnaam Sprokkereef. Door bekenden en vrienden al vanaf jongs af aan “Sprok” genoemd. Om er nog wat extra nadruk op te leggen en de beginletter van Zwiers, is de naam “SprokZ” ontstaan.

SprokZ is een nieuwe winkel gespecialiseerd in koffie, (verse)thee, geschenken en veel lekkernijen. Een leuke, gezellige en knusse winkel met een breed assortiment op koffie- en theegebied en waar je een goed kop koffie of een heerlijke verse thee met wat lekkers kunt nuttigen. Onder het genot van een lekker bakkie voel je de sfeer van het prachtig kleine huisje. Degene die het pandje aandachtig van binnen bekijkt, krijgt een goede indruk onder welke omstandigheden de bewoners ruim 150 jaar geleden hebben gewoond. Vooral de kleine bedstee en de schouw zijn het bekijken meer dan de moeite waard.

Het assortiment van Het Reggehuis is grotendeels door SprokZ overgenomen.

Voor wat het “lekkers” betreft zal er een ruime keuze zijn uit bv. Italiaanse amandelkoekjes, Siciliaanse Cannoli, versgebakken taart, brownies, muffins, cake of iets met seizoensfruit. Soms “gezond” soms wat minder gezond. Niet elke dag hetzelfde en zolang de voorraad strekt. Tevens zullen er ook nog streekproducten worden aangeboden.

Houd de socials in de gaten voor het aanbod. Kijk op www.sprokz.nl en volg ons op Facebook en Instagram. Het is ook mogelijk om via de webshop aankopen te doen. Op dit moment zijn we druk bezig dit allemaal online te krijgen.

Nu nog staan er terrasstoelen op de parkeerplaats naast het pand. Medio juni wordt de tuin achter het Plumershuuske opgeknapt. Hier komt een gezellig terras. Geen alcohol en alleen overdag open!

Voor nu gaan we eerst starten, kom gezellig binnen om een kijkje te nemen. De openingstijden voor de zomer zullen zijn: maandag, dinsdag, donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. En natuurlijk op bijzondere (zon)dagen.

Wees Welkom!

Marian Zwiers