Sportfestijn/Houtkamp 2018 groot succes!

77

Op 24, 25 en 26 oktober werd op Sportpark de Koppel het Sportfestijn/Houtkamp georganiseerd. Ongeveer 110 kinderen hebben zich drie dagen vermaakt met allerlei buitenactiviteiten.

Op woensdag konden de kinderen kennis maken met diverse sporten en spellen georganiseerd door Jeugd- en jongerenwerk Nooit Gedacht, Pitch & Putt, Tennisvereniging Stedeke, Brandweer Diepenheim, de Buurtsportcoaches, Voetbalvereniging Diepenheim en Seniorenvereniging Diepenheim.

Donderdag en vrijdag stond in het teken van het Houtkamp. Onder regie van Jeugd- en jongerenwerk Nooit Gedacht hebben de kinderen allerlei bouwwerken in elkaar getimmerd. Uiteindelijk ontstond er een houtdorp met schepen, huizen en kastelen. De lunch voor deze dagen werd verzorgd door Spar Kleis en Cafetaria Uit de Kunst.

Na drie dagen keerden de kinderen moe en voldaan huiswaarts. We kijken terug op een geslaagd evenement. Via deze weg willen we alle kinderen, vrijwilligers, verenigingen en sponsoren bedanken voor een geslaagd Sportfestijn/Houtkamp 2018!