Spectaculaire volleybalwedstrijd op de zaterdagmiddag 13 januari’

306

Dit jaar bestaat het stratenvolleybal toernooi 40 jaar en dat is iets om te vieren!
Om de viering een speciaal tintje te geven heeft de commissie een bijzondere wedstrijd georganiseerd op de zaterdag in aansluiting op de A-finale. Het kampioens-team van ’91-’92 is bereid om ten strijde te trekken tegen het huidige eerste heren team. Dit ‘kampioens-team’ is kampioen geworden in de 1e klasse en daardoor gepromoveerd naar de promotieklasse. Dit is één klasse lager dan wat het huidige eerste team speelt. Die spelen namelijk 3e divisie. Echter, de oud eerste teamspelers merken op dat er veel veranderd is in de wijze van spelen. Het spel is vernieuwd en dus eenvoudiger?! Dat durfden ze op dit moment nog niet te zeggen, ‘we wachten eerst de wedstrijd af’.


Maar duidelijk is dus dat beide teams zich goed aan het prepareren zijn om een mooie pot volleybal te laten zien. Het beloofd een enerverende wedstrijd te worden waarin de oude garde tegen het huidige vlaggenschip van de vereniging bevlogen ten strijde trekt.

De A-finale van het stratenvolleybaltoernooi is op zaterdag 13 januari om 14.00 uur in sportzaal ‘t Stedeke. Na afloop van deze wedstrijd betreden bovengenoemde twee herenteams het veld om te beginnen met de warming-up en vervolgens hun wedstrijd.