Spannende stamppot in Herberg de Pol

102

Zin in een gezellige maaltijd samen? Op zondag 21 januari 2018 worden er spannende stampotten gekookt in Herberg de Pol. Het dessert is taart van de CakeSisters uit Diepenheim, geserveerd met een kop koffie of thee. De maaltijd begint na Politiek in de Pol met o.a. Alexander Pechtold, dat aansluitend plaatsvindt aan het concert van het Rakov Cellokwartet.
De planning voor deze gezellige zondagmiddag in Herberg de Pol ziet er dan als volgt uit:
15.00 – 16.00 uur Rakov Cellokwartet
17.00 – 18.00 uur Twentse politieke Talkshow Politiek in de Pol met Alexander Pechtold
18.00 uur Spannende stamppotten met dessert
Alle activiteiten zijn uiteraard ook afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Voor de bezoekers van alle drie de activiteiten staat een wijn fles klaar bij de maaltijd. Omdat u voor Rakov kaarten per email reserveert, ontvangt u bij aanvang van het concert een entreekaart. De fles wijn kan op vertoon van de twee entreekaarten van het Rakov Cellokwartet en Politiek en de Pol worden opgehaald.
Reserveer de maaltijd à € 10,- per persoon en het concert à € 10,- via info@deheerlijckheiddiepenheim.nl. Kaarten voor Politiek in de Pol kosten € 5,- en die koopt u op www.herbergdepol.nl. Meer informatie over het Rakov Cellokwartet en Politiek in de Pol is te vinden op www.deheerlijckheiddiepenheim.nl.