Schuttersfeest 2022

70

De maand september is de maand van het Schuttersfeest en alles wat daar bij hoort.

Het begint dit jaar op vrijdag 2 september met de ledenvergadering waar twee nieuwe bestuursleden worden verwelkomt, Maureen Groothuis en Sanne Nieuwenhuizen. Verder worden er die avond een groot aantal leden gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum.

Vrijdag 9 september is de lotenverkoopactie, vanaf 18.00 uur gaan leden van de Schutterij op pad om de loten te verkopen.

Op zaterdag 17 september vanaf 12.00 uur gaat de Diepenheimse jeugd strijden om de titels van Jeugdkoning en Jeugdkoningin en gaan de kleuters kijken naar Dolf Moed. Op zaterdag 17 september kunnen de leden van de Schutterij Schutterskoning en Schutterskoningin worden, vanaf 15.00 uur kan er worden geschoten op het terrein bij Zaal Beltman. Om 18.00 uur gaat Klepperderk die dag weer rond in Diepenheim en daarna is er vanaf 21.00 uur het Pre-Schuttersfeest, ook bij Zaal Beltman.

En dan op 23, 24 en 25 september na twee jaar weer een Schuttersfeest aan de Borculoseweg. Het hele programma van deze drie dagen is te vinden in de programmakrant die in de week van 12 september bij iedereen in de bus komt.

Om Schutterskoning of Schutterskoningin te worden moet je natuurlijk wel lid zijn van de Schutterij. Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan via de website www.diepenheimseschutterij.nl.