Schoolvolleybaltoernooi 2022

104

Schoolvolleybaltoernooi voor de 28ste keer georganiseerd door Time Out ‘75

Een jaar is zo voorbij, maar een jaar met corona duurde 2 jaar. Goede Vrijdag kwam 2022 in zicht, dus het organiseren van ons Schoolvolleybaltoernooi voor de jeugd van de groepen 3 tot en met 8 van OBS Stedeke.

Het Schoolvolleybaltoernooi was dit jaar op vrijdag 15 april. Het blijkt weer een schot in de roos te zijn, want ook dit jaar deden er 85 leerlingen mee.

De organisatie is deze dag in handen van de volleybaljeugd zelf. De jeugd doet het wedstrijdsecretariaat, zij fluiten, tellen en coachen de teams.

De jeugdcommissie zorgt er elk jaar weer voor, dat in de kantine alles goed verloopt. De leerlingen krijgen allemaal een bonnenboekje; in de kantine krijgen zij hiervoor te eten, te drinken en iets te snoepen. Dit is elk jaar weer een succes. Dit jaar heeft de SPAR een appel gesponsord; Albert-Jan Kleis, bedankt hiervoor.

Voorafgaand is op de woensdagmiddag een oefenmiddag. De teams zijn ingedeeld voor groep 3 en 4, groep 5 en 6, groep 7 en 8. Op deze oefenmiddag horen de leerlingen met wie zij in een team spelen. De teams mogen zelf een leuke naam bedenken, waar ze onder spelen op het Schoolvolleybaltoernooi.

Bij groep 3 en 4 deden 7 teams mee met de namen: Beste Volleyballen, De Kampioenen, Hup FTMI, Volleykampioenen, De Poema’s, Sterkste Volleyballers en Volleyknallers. Deze dag werden de Volleykampioenen met Milou Kuper, Jurre ten Have, Siem Jansen en Ties Boonk de winnaar van groep 3 en 4. Een team bestond uit 4 leerlingen. De jongens en meisjes die meededen waren erg enthousiast.

Bij groep 5 en 6 deden er 8 teams mee. Ook hier hadden de leerlingen leuke en spraakmakende namen bedacht: De Volleykampioenen, Volleysterren, FC Volleyball, Time Inn, Starball, De Jippo’s, Appelsap Aanvallers en Zindog. De teams waren verdeeld over 2 poules van 4 teams. Daarna speelden de nummers 4 tegen elkaar voor de plaatsen 7 en 8; de nummers 3 speelden om de plekken 5 en 6; de nummers 2 om de plekken 3 en 4; om de 1e plaats werd gespeeld door de nummers 1 van beide poules. Het waren allemaal leuke wedstrijden. De winnaars werden de Volleysterren met Yaron Bruinsma, Mirre Oonk en Demi van de Kolk.

In totaal deden er 6 teams mee uit groep 7 en 8 mee. De leerlingen hadden de volgende namen bedacht: Volleyballers, Melk, Sjampionnen, Kaasjes, Lype Pro’s en de Sterspelers. Het team van de Kaasjes kwam deze middag als winnaar uit de bus. Dit team bestond uit Evelina Talo, Merle Meutstege, Tommy Poortman en Tom Vrielink.

Alle winnaars kregen na afloop een volleybal cadeau.

Deze dag is weer een succes geweest en Time Out bedankt iedereen voor hun inzet en hulp.

Zijn er kinderen enthousiast over het volleyballen? Time Out organiseert op de woensdagmiddagen 20 april, 11 mei en 18 mei een gratis les om te ervaren of je het volleybal leuk vindt.
Tijdstip is voor groep 2, 3 en 4 van 16.15 tot 17.00 uur; voor groep 5 en 6 van 16.00 tot 17.00 uur en voor groep 7 en 8 van 17.00 tot 18.00 uur.
De kinderen kunnen zich dan melden bij Floor Somsen, telefoon 06 – 27 18 66 81.
Via de mail kan ook jeugdcommissie@timeout75.nl . De website van Time Out ‘75 is: www.timeout’75.nl.

Het Schoolvolleybaltoernooi is in 2023 op Goede vrijdag 7 april. De oefenmiddag is dan op woensdagmiddag 5 april. Noteer beide data alvast in jullie agenda.
De uitnodiging komt weer via school.

Tot volgend jaar of eerder bij Time Out!