Samen herinneringen ophalen aan vroeger

87

Hof van Twente – Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger. Tijdens een serie van acht bijeenkomsten worden via verschillende thema’s door alle deelnemers positieve ervaringen met elkaar gedeeld. Deelname is gratis.

Samen herinneringen ophalen aan vroeger! De geur van gemalen koffie, een jeugdfoto, de woorden “Aap-Noot-Mies”… Kleine dingen kunnen veel positieve herinneringen ophalen. Een verademing om te merken dat je over bepaalde dingen uit je verleden nog heel wat weet en dit kunt delen!

Na de succesvolle bijeenkomsten vorig jaar start Salut in september 2018 met nieuwe bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten worden positieve ervaringen met elkaar gedeeld. Er zijn twee gecertificeerde begeleiders plus twee vrijwilligers aanwezig. De sessies duren twee uur, inclusief een lunch. Er kunnen maximaal acht koppels geplaatst worden; een koppel kan man/vrouw zijn maar ook ouder/kind.

Bijeenkomsten vinden plaats bij de Museumboerderij de Wendezoele te Ambt Delden en zijn gepland op 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 01, 15 en 29 november en 13 december 2018 van 11:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch).

Interesse of meer informatie? Bel Salut 0547-260053 of mail info@salut-welzijn.nl