Salut Welzijn voor iedereen

80

Salut biedt een helpende hand voor álle inwoners in de Hof van Twente met een hulpvraag of een probleem. Dat doen we op een persoonlijke en laagdrempelige manier. Ons werkterrein is breed. Je kunt bij Salut met vragen terecht over wonen, welzijn en zorg, opvoeding, werk, gezondheid, financiën, scholing en sport.
Laagdrempelig
Salut kent geen wachtlijsten. Je kunt zonder afspraak binnenlopen op de locaties in Goor en Delden. De hulp van Salut is altijd tijdelijk. Aan onze gesprekken en overige dienstverlening zijn géén kosten verbonden.
Aandachtsgebieden
Salut biedt een uitgebreid palet aan diensten aan. Zo hebben we onder andere het ‘Automaatjes project’ (hulp bij vervoer), Buurtbemiddeling (hulp bij onenigheid met je buren), Maatjesproject ‘Voor Elkaar’ en Hof actief (voor mensen die op zoek zijn naar een stukje gezelligheid in de omgeving). Maar ook ‘Goed uit Elkaar’ (hulp bij scheiding voor ouders en kinderen). Daarnaast staan we klaar voor jongeren met eigentijdse projecten om elkaar te ontmoeten en talenten te ontwikkelen. En zijn er problemen thuis of op school, bij Salut kun je terecht.
Vragen
Heb je vragen of problemen, neem vrijblijvend contact op met een van onze collega’s. Kijk voor meer informatie op de website www.salut-welzijn.nl
Of bel naar 0547 260053 of app 06 20894999.