Salut introduceert Sociaal Juridisch Spreekuur

18

Salut kondigt de lancering van het nieuwe Sociaal Juridisch Spreekuur aan, welke op 20 juni aanstaande van start gaat. Dit spreekuur biedt inwoners van de gemeente Hof van Twente kosteloos informatie en advies over diverse sociaal juridische vraagstukken.

Wat is het Sociaal Juridisch Spreekuur?

Salut merkt een groeiende behoefte aan laagdrempelige rechtshulp. Daarvanuit is het Sociaal Juridisch Spreekuur ontstaan, welke is bedoeld om inwoners te ondersteunen met vragen over wetten en regels, werk en inkomen, arbeidsovereenkomsten, uitkeringen, trouwen, samenwonen, scheiden, belastingen, toeslagen, wonen, alimentatie, en schulden. Onze deskundigen staan klaar om te kijken naar wat er nodig is om tot een passende oplossing te komen.

Contact & informatie

Voor inwoners van de gemeente Hof van Twente die hulp nodig hebben, biedt Salut het Sociaal Juridisch Spreekuur aan. Vraag op tijd om hulp voor het vinden van een oplossing om verergering van problemen te voorkomen.

Maak een afspraak:

  • Telefoonnummer: 0547 – 26 00 53
  • Emailadres: info@salut-welzijn.nl
  • Inloopspreekuur: Elke woensdag en donderdag vanaf 20 juni 2024 van 10.00 tot 12.00 uur bij Salut, Grotestraat 86. Dit spreekuur is tegelijkertijd met het spreekuur van Jouw Loket.

Salut kijkt ernaar uit om inwoners van Hof van Twente te ondersteunen met dit nieuwe spreekuur.