Salut en de Bibliotheek helpen met belastingaangifte

38

Wekelijks belastingspreekuur

Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. Wederom gaan de Bibliotheek en Salut inwoners van Hof van Twente daarbij helpen. In de maanden maart en april (m.u.v. 15 april goede vrijdag) is er elke vrijdag van 13.00-15.00 uur een gratis belastingspreekuur aan de Grotestraat 86, bij de Bibliotheek en Salut in Goor.

Het wekelijkse belastingspreekuur in de bibliotheek wordt bemenst door geschoolde vrijwilligers. Mensen kunnen hier terecht met vragen over en hulp bij de belastingaangifte. De vrijwilligers kunnen ook doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp. Het belastingspreekuur is elke vrijdag in de maanden maart en april (m.u.v. 15 april goede vrijdag) van 13.00-15.00 uur.

Wil je hulp bij het invullen van je belastingaangifte? Maak dan snel een afspraak, dit kan via Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.

Op de website van de belastingdienst kun je vinden welke gegevens je nodig hebt om digitaal aangifte te kunnen doen. Handig om in ieder geval mee te nemen zijn: een geldig legitimatiebewijs, de aangiftebrief (als die is ontvangen) en de DigiD code. Verder zaken zoals de jaaropgave en jaaroverzichten van bankrekeningen. Je kunt je melden bij de balie van Salut.