‘Rijden voor Geluk’ evenement voor WensAmbulance Oost Nederland

150

Het is weer zover! De enthousiaste motor en trikerijders van ‘Rijden voor Geluk’ gaan in het weekend van 27 en 28 mei weer geld ophalen voor stichting WensAmbulance OostNederland, om op die manier mee te helpen om vele wensen werkelijkheid te laten worden.

De stichting WensAmbulance OostNederland heeft tot doel wensen van (pre) terminale en ernstig zieke personen mogelijk te maken door daarvoor liggend vervoer te bieden. Een ernstige of (pre) terminale ziekte heeft een immense impact. En dit geldt nog eens extra wanneer die bewegingsvrijheid van de patiënt beperkt is. Veel wensen en dromen lijken hierdoor verloren te gaan. WensAmbulance OostNederland biedt deze patiënten de mogelijkheid vervoerd te worden met speciaal daartoe uitgeruste ambulances, onder begeleiding van onze vrijwilligers, naar de plek van veelal hun laatste wens. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij zij even hun ziekte kunnen vergeten.

Voor Stichting WensAmbulance OostNederland organiseert ‘Rijden voor Geluk’ een jaarlijks evenement voor jong en oud om geld in te zamelen. Dit jaar hebben maar liefst 250 ondernemers deelgenomen aan de sponsoractie.

Zaterdag 27 mei is er een grote braderie van 10:00 uur tot 17:00 uur bij de Haaksbergsche Schutterij,Scholtenhagenweg 40b, 7481 VP Haaksbergen. Er is een GRATIS Kinderkermis, er zijn springkussens, kinderen kunnen boogschieten, geschminkt worden en op de foto met Minnie Mouse, Mickey Mouse en de Furry`. Van 14.00 t/m 16.30 uur start de zeer geliefde TRIKEZIJSPANMOTORRUN. Vanaf de locatie de Haaksbergsche Schutterij kunnen kinderen en ouders achterop een trike of in een zijspan motor als een soort van treintje een rondje door het Centrum van Haaksbergen meerijden.

Op zondag 28 mei om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor de 6e editie van ‘Rijden voor Geluk’ toertocht. Deze prachtige toertocht, van ongeveer 50 km., gaat met vele (zijspan)motoren en trikes kris kras door vele plaatsen en dorpjes, langs eeuwenoude boerderijen en heel veel andere bezienswaardigheden. Tijdens de toertocht rijden er ook weer wensambulances mee, met daarin patiënten die helemaal gek zijn van motoren en trikes, maar vanwege hun ziekte niet meer zelf kunnen rijden. Bij terugkomst wordt er nagenoten met een frietkraam en live muziek.

Meer informatie, onder andere over de route, kunt u vinden op www.rijdenvoorgeluk.nl

Heeft u een wens of vragen voor de WensAmbulance? Kijkt u dan op de site www.wensambulance.nl.