Repair Café Goor/Delden

11

Sporthal De Mossendam in Goor en het Parochiehuis in Delden  organiseren iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café.

 Zaterdag 10 juni  tussen 10:00 en 13:00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Door repareren te promoten, willen Delden en Goor bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig vinden de organisatoren. “In Nederland  gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen.”

Iedere tweede zaterdag van de maand is er een Repair Café in Delden en Goor.

In Goor is de laatste Repair Cafe op zaterdag 10 juni en dan beginnen we weer op 9 september!

kijk voor meer info op: www.repaircafe.nl