Redactie Maarkelsnieuws winnaar 20 jaar Hof van Twente quiz

53

Op vrijdag 26 februari vond de 20 jaar Hof van Twente quiz plaats. De quiz, die live uitgezonden werd via YouTube, bestond uit 70 vragen over Hof van Twente. De Redactie van Maarkelsnieuws wist de meeste vragen goed te beantwoorden en is daarmee uitgeroepen tot winnaar.

 Dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. HofMarketing heeft dit jubileum jaar afgetrapt met een quiz over de Hof. De quiz bestond uit 70 vragen in acht categorieën, waaronder historie, sport & natuur en fragmenten, die vlot achter elkaar werden gesteld. Tussendoor was er ruimte voor de vlogs van HofMarketing en presenteerden de zes ondernemersverenigingen zich. Ruim 150 huishoudens namen deel aan deze gratis quiz.

Namens de Redactie van Maarkelsnieuws hebben Marjan Noteboom en Rick Morsink de prijs in ontvangst genomen: een goed gevulde mand van Nummer15, een boeket van Bloembinderij de Postkamer, een vleesschotel van Rob Kleinsman én een gesigneerd shirt van Ellen Jansen.

De 20 jaar Hof van Twente quiz is meer dan geslaagd! Gezien de vele positieve reacties sluit HofMarketing niet uit dat er nog een vervolg komt.