Ramon Vonder wint opnieuw jeugdviswedstrijd

90

Op vrijdag 7 september jl. werd de 6e en de op één na laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Schipbeek aan de Rouwdaalterweg te Markelo. De opkomst was iets minder dan vorige keren, maar er deden toch nog 9 vissers mee. Alle vissers wisten één of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was uitstekend. In totaal werden er 57 vissen gevangen, waarvan 9 maatse. Het was net als de vorige keer Ramon Vonder uit Hengevelde die de 1e plaats op eiste met 184 cm. Op de 2e plaats eindigde Jette Meijerink uit Diepenheim met 61 cm en de 3e plaats was voor Jens Meijerink eveneens uit Diepenheim met 50 cm.

De laatste viswedstrijd (7e) wordt niet gehouden op vrijdag 13 september 2018 aan de Schipbeek, maar aan de visvijver van camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Zalencentrum Beltman om 18.00 uur. Je mag ook op eigen gelegenheid gaan).

Na de viswedstrijd is de prijsuitreiking ook bij camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. Alle vissers die dit seizoen hebben mee gedaan, worden verzocht daar aanwezig te zijn.