Programma Schuttersfeest

163

We beginnen dit jaar al op de donderdag. Eerst een receptie voor genodigden en dan vanaf 21.00 uur een feestavond die de Schutterij/Diepenheim wordt aangeboden door de Koninklijk onderscheiden Diepenheimse Harmonie. De Harmonie zal deze avond ondersteund worden door de Elstars en door Wouter Manuel en Rein Hofman. Een avond waar iedere Diepenheimer waarschijnlijk graag aanwezig zal zijn. Op de vrijdag beginnen we met Tweeduuster (met o.a.Jan Riesewijk) voor de senioren, daarna de vrijdagmiddagborrel met muziek van Paul en Pelle. Vrijdagavond is er de Tante Joke Karaoke band en Livin Room.

Op zaterdag beginnen we met het uitrukken van de Schutterij en de volksspelen. Daarna zijn er de Biscaya’s uit Markelo is er de kinderdisco en teenageparty. Live muziek is er op zaterdagavond van Black Tie Monkey Squad en de Paloma’s. Ook is er de top 100 van Diepenheim, Sweaty Disco en DJ Feest Nation.

Zondag wordt natuurlijk begonnen met Krieties en op de zondagmiddag straattheater. De jeugd kan deze middag meedoen aan een spelcircuit. Muziek komt op deze zondag van de Bluebettes, Green Monkeys en als speciale jubileumact om 18.30 uur Abba-Fever!

Voor het volledige programma komt er weer de feestkrant.