Programma Hof in Actie bekend

71

Hof in actie voor alle Horeca, Sport en Cultuur sectoren in Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor.

Zaterdag 19 december om 12.00 uur is het zover! Na weken voorbereiding is het Glazenhuis vanuit het Proathuus in Goor er klaar voor en begint Hof in Actie echt.

Hof in Actie zet zich in voor de Horeca, Sport en Cultuur sectoren in Hof van Twente. Deze sectoren zijn namelijk hard getroffen door de strenge maatregelen om het coronavirus in te dammen. Om de sectoren tegemoet te komen, heeft Hof in Actie het coronafonds opgericht. De genoemde sectoren kunnen bij dit fonds een aanvraag plaatsen voor financiële ondersteuning bij het organiseren van evenementen en activiteiten.

Het Online Glazenhuis | vanaf 19 december

Om geld in te zamelen voor het coronafonds organiseert Hof in Actie het Online Glazenhuis. Vanuit het Glazenhuis in Goor wordt er ruim vijf dagen een online programma gepresenteerd. Naast de drie vaste Dj’s Hilco Wekking, Nick Harperink en Seine Braakman zijn er nog ruim 10 gast Dj’s uit de Hof. Ieder heeft zijn eigen programma en mag zelf gasten uitnodigen en thema’s bedenken. Enkele bekende artiesten zijn: Bjorn Klok, Jaman, Anouk Schottink, Frank van Etten en Stef Ekkel. Daarnaast komen er ook andere bekende personen langs, zoals oud voetballer Jeroen Heubach en wereldkampioen BMX Kevin Spanninga. Het volledige programma is te vinden op www.hofinactie.nl en hier kun je ook plaatjes aanvragen om de actie te ondersteunen! Dit kan al vanaf €2. De uitzending vindt plaats via een livestream: www.youtube.com/hofinactie.

De grote loterij

Naast het Glazenhuis is er een grote loterij. Loten kunnen gekocht worden via WhatsApp 06-51121328 of bij de verkooppunten in Albert Heijn Delden, The Read Shop Delden, Spar Kleis Diepenheim, Brasserie van Jon in Hengevelde, Plus Blankhorst in Markelo, Welkoop Markelo, Baronie Goor, Shell Hoek Goor en natuurlijk bij het Proathuus in Goor. De vrijwilligers van Hof in Actie gaan ook de boer op met een speciale bus om de loten te verkopen op verschillende plaatsen. Er zijn fantastische prijzen te winnen, zoals een week vakantie! Eén lot kost maar € 2,50. De helft van de opbrengst gaat naar het coronafonds en de andere helft is voor gezinnen in Hof van Twente die het niet breed hebben en zo iets extra’s ontvangen.

Persoonlijke boodschap

Op 24 december rijdt de unieke Ledschermbus weer rond met persoonlijke boodschappen en kerstwensen. Wil je iemand verrassen met mooie woorden? Neem contact op met Hof in Actie via hofinactie@gmail.com of 06-20539560 voor de mogelijkheden.

Nog meer acties om geld in te zamelen

Vanuit een verkoopkraam voor het Glazenhuis worden er droge worsten en bakleverworsten verkocht van Slagerij Kemna uit Goor en verse kaas van Keuper uit Hengevelde.