prijsuitreiking SinterKerstloterij

276

Drie families in de gemeente Hof van Twente beleven een extra goed jaaruiteinde. Bij de trekking van de grote SinterKerstLoterij viel hun Hofpas in de hoofdprijzen.
De eerste prijs, een elektrische fiets t.w.v. € 2.000,- (van Profile Markelo), is gewonnen door Ingrid Jacobi uit Markelo, de tweede prijs een Acer 15 “ laptop (van Reggestad ICT in Goor) is gewonnen door Menda van Egmond uit Delden en de derde prijs een Kenwood keukenmachine (van Bas Baake Delden) is gewonnen door de familie Veehof uit Goor.

Prijsuitreiking
Op zaterdag 29 december om 15.00 uur zal Ank Bijleveld de drie hoofdprijzen uitdelen aan de winnaars in Delden in Gasterij ‘t Oaldershoes, Kerkstraat 5.
Naast deze hoofdprijzen stelden deelnemende ondernemers in de Hof nog andere prijzen beschikbaar aan de Hofpasloterij. De winnaars van deze prijzen hebben thuis bericht gekregen en kunnen hun prijzen ophalen bij de desbetreffende winkels.

Tussen 24 november en 24 december organiseerden de deelnemende winkels aan de Hofpas een grote SinterKerstloterij, met vele prijzen. De passen die meer dan 4 keer zijn ingezet in deze periode dongen mee naar de vele prijzen. Deelnemende bedrijven aan de Hofpas vormen het grootste warenhuis in de regio. In een straal van 10 kilometer is alles te koop!
De Hofpas is een spaar- en betaalsysteem in de Hof van Twente bij ruim vijftig verschillende ondernemers. Door Hofpunten te sparen (die je zelf kunt inzetten als korting op andere aankopen, ook bij andere aangesloten ondernemers) ondersteun je ook je favoriete club of vereniging. Zij ontvangen dan automatisch 25% van de door jou bij de aankoop ontvangen punten.
Voor meer informatie: www.hofpas.nl of info@hofpas.nl