Presentatie plannen herinrichting sportpark de Koppel

177

Op 1 mei presentatie: plannen herinrichting sportpark de Koppel – “meer dan alleen voetbal. ”

Een werkgroep bestaande uit bestuursleden en enthousiaste leden van de voetbalvereniging Diepenheim is aan de slag gegaan met de “Toekomstvisie van Sportpark de Koppel”. Begin januari hebben een groot aantal belangstellenden tijdens een inloopavond al input gegeven voor de plannen. Inmiddels zijn de plannen in vergevorderd stadium en overhandigd aan de wethouder en betreffende ambtenaren. Zij buigen zich de komende periode over de plannen en het budget. Tijdens het vaststellen van de kadernota op 12 juli weten we of de schop in de grond kan.

Onze ambitie is om van sportpark De Koppel een multifunctionele en toekomstbestendige sportaccommodatie te maken. Een plek waar de voetballers op kunstgras kunnen trainen en hun wedstrijden kunnen spelen en waar ook andere vormen van sport beoefend kunnen worden in zowel georganiseerd als ongeorganiseerd verband. Een plek voor alle Diepenheimers, waar ze elkaar ontmoeten, op diverse manieren kunnen sporten en bewegen en waar aandacht is voor flora, fauna en duurzaamheid.

Op maandag 1 mei om 20.00 uur presenteren we deze plannen graag aan alle Leden, vrijwilligers, bestuurders, sponsoren, buurtbewoners en andere belangstellenden uit Diepenheim. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn in de kantine van voetbalvereniging Diepenheim.

Tot 1 mei!