Presentatie nieuwe uniformen en Najaarsconcert Colors!

95

In de vorige update heeft u kunnen lezen over het lange traject en de vele tegenslagen die de Harmonie heeft gehad in het uitzoeken, ontwerpen en laten maken van de nieuwe uniformen. Het zal u dan ook niet verbazen dat de Harmonie ontzettend uitkijkt naar het moment waarop de Harmonie aan Diepenheim kan laten zien wat de resultaten daarvan zijn. Hierbij is zeker niet vergeten dat dit mogelijk is gemaakt door alle bijdragen uit de samenleving.

Eindelijk is dus nu het moment daar, dat de datum bekend is waarop de Harmonie haar nieuwe uniformen zal presenteren. Dit zal gebeuren op zondagmiddag 18 december!
De Harmonie is al heel druk om hier een leuk moment van te maken waarin alle onderdelen van de vereniging zich zullen presenteren en iedereen die dat wil, kan komen kijken.
Het programma zal gratis toegankelijk zijn en zich afspelen in de Sportzaal in Diepenheim.
Verdere details zullen nog volgen, maar zet deze datum vast in uw agenda.

In de tussentijd zit de Harmonie natuurlijk niet stil en is men al vanaf de zomer aan het repeteren voor het najaarsconcert. Dit is op vrijdagavond 11 november in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Dit concert, Colors, zal geheel in het teken staan van kleuren. Bij dit concert voeren de slagwerkgroep, leerlingenorkest en orkest een grote verscheidenheid aan stukken uit. De majorettes hebben de laatste tijd een flinke groei in ledenaantal doorgemaakt, dus die zijn deze avond zeker van de partij.

De groei bij de Harmonie is overigens niet alleen te zien bij de majorettes. De laatste tijd zijn er bijvoorbeeld veel nieuwe aanmeldingen voor beginners op slagwerk, maar er zijn ook behoorlijk wat herintreders en volwassenen die beginnen met muziek maken. Maar we kunnen zeker nog wel versterking gebruiken op trombone en klarinet. Uiteraard zijn andere nieuwe leden altijd welkom en kan je zelf je (harmonie)instrument kiezen.

Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier op onze website (https://www.harmoniediepenheim.nl/ ) of deepseharmonie@gmail.com

Kaarten voor het najaarsconcert op 11 November zijn verkrijgbaar bij de VVV in de Cultuurcentrum Herberg de Pol.

Kosten: €7,50 (jeugd t/m 12 jaar €5,-)  inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze in de foyer.

Aanvang concert: 19.30 (zaal open vanaf 19.00)
Facebook: Koninklijk Onderscheiden Harmonie Diepenheim

Instagram: @diepenheimharmonie